Service 24+1

Best på aggregatservice 9 år på rad!

Vår No. 1 servicebil!

Bilen er rikelig utstyrt med verktøy, reservedeler, olje, ekstra aggregater, tilhengerfeste, arbeidslys og gulblink for havari langs vei. Sjåføren av bilen har 11 års erfaring med aggregatutleie til russen. Servicebilen har også med prøveskilter som kan benyttes døgnet rundt og starthjelp hvis bussen skulle være tom for strøm.

Ikke glem det viktigste - tilgjengelighet og service i russetiden!

Det er lett å tenke at det bare er å ringe selskapet man leier fra midt på natten, men slik er det sjeldent. Det er veldig kostbart å ha både folk, biler og utstyr tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dessverre sier de aller fleste at de har det, men det er normalt langt fra sannheten.

Velger dere derimot utstyr fra de største så vet dere at man blir tatt vare på. Det er i grunn veldig enkelt. Yter man ikke god service så blir man ikke størst, enkelt og greit.

For å sikre våre kunder den beste servicen som er tilgjengelig har vi valgt å inngå et samarbeid med et veletablert russefirma som bistår våre kunder døgnet rundt i russetiden. De er alltid på vakt, pluss litt til. Det er derfor vi sier 25 timers døgnservice.

Koster servicen noe? Vel, vi har gjort det enkelt. Har vi skyld i feilen dekker vi det. Har dere driti dere ut så dekker dere det.