RUSS

Vi leverer strøm til treff, rulling og kåringer

Hva trenger dere hjelp med?

Aggregatparken leverer strøm til mellom 60-85 russebusser om våren. Det går mye rykter om hva som trengs av strøm for å gi best mulig lyd. Valget står mellom aggregat (Honda EU70is), aggregattilhenger eller inverterpakke.

For at russen selv skal få erfare hva de ulike alternative kan levere av strøm har vi valgt å kjøpe inn et lydanlegg for å vise de ulike alternativene. De fleste russ har et forhold til L-Acoustics, som er et veldig kjent og bra merke med både høy ytelse og pen lyd. Ettersom de fleste vet hva L-Acoustics sin KS28 sub klarer å levere av basstrykk valgte vi å ta inn noe bedre, rett og slett for å vise hvilken effekt strømpakkene våre kan gi. Hver av subbene våre fra anerkjente Martin Audio er 4 ganger så kraftig som L-Acoustics KS28. Den største testpakken vår med 4 doble hornsubber leverer m.a.o. samme dB som 16 stk KS28. Det er mer enn det som noen gang har vært ombord i en russebuss. Subbene har en peak-effekt på 12 000 watt pr stk.

Velkommen til visning!

Merk: lydanlegget er kun til testing/visning og leies dessverre ikke ut. Vi kan sette dere i kontakt med utleiere av L-Acoustics hvis ønskelig.

Martin Audio hornsub
Martin Audio hornsub

Visste du at hvis strømkvaliteten er dårlig så påvirker det lydkvaliteten???