Best!

Ingen over, ingen ved siden!

Nå er du på toppen, og det er laaangt ned til de under! Nyeste versjon av flaggskipet Honda EU70is er i en helt egen klasse og det er nesten litt ufint å sammenligne disse med andre aggregater.

Våre EU70 er siste generasjon fra 2018 med de nyeste komponentene og de beste tilkoblingsmulighetene som kan levere enda mer strøm. Vi har også fjernkontrollmodul på alle våre Honda EU 70is.

Aggregatet er det eneste i sin klasse med fuel injection. I tillegg har det inverter som sørger for at strømkvaliteten ikke bare tangerer landstrømmen, men faktisk er bedre.

Dette aggregatet har sensorer og teknologi som gjør at det med visse modifikasjoner kan benyttes under transportering. Vi presiserer at det krever en faglig ombygging og montering må utføres av oss.             Aggregatet leveres da med dokumentasjon på ombygging samt montering og er kun gyldig for det kjøretøyet det er montert i.

Aggregatparken er også godkjent forhandler av invertere og batterier. Vi tilbyr både aggregater, invertere, batteribanker, ladere samt ulike kombinasjoner av disse. Man kan velge mellom å montere selv eller få alt fiks ferdig av oss. Se vår mest populære inverter!

Foreslåtte utleiepakker:

  • A - 1 stk EU70 aggregat på 7kW - Pris på forespørsel.
  • B - 1 stk EU70 på 7kW + 1 stk standard på 5,5kW - Pris på forespørsel.
  • C - 2 stk EU70 aggregat på 7kW hver - Pris på forespørsel.

Fyll gjerne ut vårt kontaktskjema så sender vi dere et tilbud