Inverter til russebuss

Invertere på 25000 watt og batteribanker på 35000 watt

Vi har et stort utvalg av invertere til russebusser.

Her finnes modeller i både 12V, 24V og 48V med opp til 15000VA pr. inverter.                  Effekten spenner fra 3000 watt og opp til 12000 watt (25000 watt i peak).

Våre største Victron-invertere tilbys primært for utleie. Disse kan leveres ferdig programmert og oppkoblet med batteribank og aggregat.

Vår mest populære utleiemodell er toppserien til Victron: Quattro
Vår mest populære utleiemodell er toppserien til Victron: Quattro

Bildene over viser en buss FØR montering, UNDERVEIS i montering og ETTER montering av inverter + batteribank. Bussen fikk også et kontrollpanel på sjåførplass for overvåkning og styring.


Vi har invertere i alle klasser, helt fra de rimeligere modellene på 3000 watt til 6-7000 kr og opp til proffklassen til rundt 65000 kr. Vi anbefaler heller å leie en ordentlig inverter med garanti fra oss fremfor å kjøpe en dyr "billig-inverter" fra ebay eller et russefirma.

Etter flere år med utleie til russebransjen har vi merket at det noen er først ute med et år har 10 andre aktører neste år. Det kan derfor være vanskelig å vite både hvem man skal velge og hva man skal velge. For å vise noe av det vi tilbyr har vi derfor lagt ut noen bilder av enkelte av våre proff-invertere inne i busser slik at man kan se at de eksisterer og er i bruk.

Vi leverer produkter fra norske importører som har prisene sine lagt ut på nettsiden slik at man kan se hva hver enkelt enhet koster. Ettersom dere bare trenger inverteren én russetid, mens vi trenger de flere mener vi den beste løsningen for begge parter er at vi kjøper og leier ut til dere for en billigere penge. 

Dersom det er ønskelig med mer informasjon eller en befaring for å kunne kartlegge deres muligheter er det bare å ta kontakt.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og leverer følgende alternativer:

- Aggregat

- Aggregat + inverter

- Aggregat + inverter + batteribank

- Aggregat + inverter + batteribank + lader

- Inverter

- Inverter + batteribank

- Inverter + batteribank + lader

Strømpakker for utleie
Strømpakker for utleie